loader
Foto

Emisiunea "Matinalii", doi ani de succes pe piața mediatică

Emisiunea MATINALII a sărbătorit doi ani de când se difuzează de luni până vineri, de la ora 7.00 la ora 10.00 pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3, iar de la ora 9:00 la ora 10:00 pe TVRi.

 

MATINALII, PROIECT MEDIA DE SUCCES

De doi ani, echipa emisiunii MATINALII este cea care dă tonul dimineţilor pline de energie pentru românii de pretutindeni. Lansat pe 5 iunie 2017, proiectul TVR MOLDOVA promovează cu fidelitate valorile autentice şi conectează publicul de pe ambele maluri ale Prutului la actualitatea socială, culturală şi economică.

În această perioadă, echipa MATINALII şi telespectatorii au avut parte de experienţe frumoase, au descoperit povestea a sute de români de pe diferite continente, care au dus faima ţării în străinătate. Invitaţi în studio au fost personalităţi din diferite domenii, specialişti dedicaţi, dar şi mulţi tineri talentaţi aflaţi la început de carieră.

(w882) Matinalii

Timp de doi ani, la MATINALII au fost prezentate proiecte de interes pentru românii din ţară şi de peste hotare, au fost promovate valorile neamului, istoria şi lectura. Literatura română a devenit mai accesibilă cititorilor din Basarabia istorică şi datorită campaniilor iniţiate de echipa MATINALII. ”Cartea ta de Centenar” şi “Ai carte, ai parte!” sunt două proiecte care au îmbogăţit bibliotecile mai multor basarabeni.

MATINALII, DOI ANI DE DIMINEŢI FRUMOASE

Prezentatorii MATINALII, alături de o echipă energică şi entuziastă de reporteri, cameramani şi editori, realizează zilnic un produs dedicat tuturor românilor, oriunde s-ar afla.

ILINCA AVRAM: “Doi ani au trecut ca două zile, dar pline cu emoţii, oameni care inspiră, reportaje utile şi multe răsărituri de soare de toată frumuseţea. Nu eram o persoană matinală, dar MATINALII îmi oferă energia necesară, mă provoacă şi mă fac să mă depăşesc ca profesionist. Mulţumesc TVR MOLDOVA şi Televiziunea Română pentru inspiraţie, încredere şi respect faţă de telespectatori! La mulţi ani tuturor oamenilor matinali!”.

SANDU SCOBIOALA: “Mă bucur foarte mult că fac parte din familia MATINALII, o echipă prietenoasă şi foarte creativă. La cei doi ani ne dorim multe dimineţi pline de farmec, cu invitaţi de valoare şi un public fidel. Felicitări cordiale!”.

ANATOL GUZIC: “De doi ani, emisiunea MATINALII îmi aduce cele mai energice dimineţi din viaţa mea. Am reuşit să formăm o echipă plină de inspiraţie care, indiscutabil, le asigură telespectatorilor un început de zi luminos, cu multă bună dispoziţie, informaţii utile şi documentate. Mulţumim, TVR!“.

NICOLETA TOACĂ: “Misiunea noastră a rămas aceeaşi - să păstrăm şi să promovăm tot ceea ce este românesc. Discutate minuţios, campaniile organizate au avut impactul aşteptat. Prin reportaje bine documentate şi invitaţi speciali am informat publicul nostru fidel, dar şi telespectatorii noi. Promitem să facem asta în continuare. Urmăriţi-ne parcursul şi fiţi alături de noi!”.

(w882) Matinalii

În aceşti doi ani, alături de echipa MATINALII de la TVR MOLDOVA au fost colegii de la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Tîrgu-Mureş.

În cadrul ediţiei dedicate aniversării, echipa a depănat amintiri alături de Nicolae Botgros, Lidia Isac şi mulţi alţi invitaţi speciali. MATINALII au primit felicitări de la actualii şi foştii colegi, de la prietenii din ţară şi din diasporă. La final, prezentatorii au suflat în lumânarea de pe tortul care avea forma unei ceşti cu cafea.

(w882) Matinalii

Emisiunea MATINALII este difuzată de luni până vineri, de la ora 7.00 la ora 10.00, pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3, iar de la ora 9:00 la ora 10:00, pe TVR Internațional.

16:00 Forum economic

* Studioul teritorial Craiova

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător, moderator Luiza Paraschivu

Transmisiune directa

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

Primul muzeu literar împlinește 106 de ani | VIDEO

Pe 15 aprilie 1918 se înfiinţa primul muzeu literar din România. "Bojdeuca Ion Creanga" este un loc simbolic pentru oraşul Iaşi, dar şi pentru ...

 

#tvr3