loader
Foto

Investiţi în România!

Investiţi în România! este un promotor al mediului de afaceri românesc peste hotare, un partener de încredere al investitorilor români și străini, o voce pentru politicile publice care duc la atragerea de investiții şi un susţinător al produselor şi serviciilor de calitate în comunităţile româneşti din străinătate.

 

Galerie foto

 

Investiţi în România!, de 23 de ani alături de antreprenori

De 23 de ani suntem în casele românilor de pretutindeni, prin intermediul postului TVR Internaţional, cu dezbateri susţinute prin reportaje, interviuri, ştiri. Ne conectăm în direct, cu oameni inteligenţi, pentru care România este sau poate deveni o destinaţie de afaceri.

Timp de două decenii, gazda emisiunii, reputatul realizator tv Sorin Burtea, împreună cu echipa, i-a convins pe telespectatori să investească în România şi să o iubească. Cei interesați de programe şi proiecte din industrie, turism, agricultură, sănătate, educație și cercetare, au aflat răspunsul la întrebările lor de la specialişti. De-a lungul timpului, oameni de excepţie, care s-au remarcat în lumea întreagă prin realizările lor, români care au scris istorie în diverse domenii economice, au împărtăşit din experienţa acumulată.

Pe parcursul anului 2021, Octavian-Dragomir Jora, publicist, jurnalist, profesor universitar doctor în domeniul relaţiilor economice internaţionale a continuat cu dăruire şi respect, în calitate de moderator, misiunea acestei emisiuni.

Investiţi în România! promovează mediul de business punând accent pe antreprenori creativi, afaceri de tradiţie şi investiţii inovative din diverse sectoare economice. În prezent, realizatorul şi moderatorul programului tv este Cristina Leorenţ.

Emisiunea Investiţi în România!”are 60 de minute, cu frecvenţa săptămânală, şi este poziţionată în grilă (prime-time pe 5 continente): marţi, 21:00, la TVR Internaţional, în direct, pentru Europa, nordul Africii și Orientul Mijlociu, respectiv miercuri, 04:00, pentru S.U.A. şi Canada, 12:00, pentru Australia și Noua Zeelandă. De asemenea, este transmisă pe TVR MOLDOVA, marţi, 23:00 şi online pe: www.tvrplus.ro, www.facebook.com/tvrinternational, respectiv www.facebook.com/InvestitiTVRi.

23 de ani de poveşti de succes despre business-ul românesc

 

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

#tvr3