loader
Foto

Galerie foto

Eurohold Balkan League: K.K.Kozuv – SCM U Craiova, în direct pe TVR3

Pe 13 noiembrie, de la ora 18:30, SCM U Craiova întâlneşte macedonenii de la K.K.Kozuv, în direct pe TVR3

 

La Craiova baschetul se trăieşte cu intensitate. Antrenorul Andelko Mandic nu a mai rezistat presiunii rezultatelor şi a demisionat. Conducătorii din Bănie nu mai acceptă nicio greşeală din partea jucătorilor şi vor victorii atât în campionat cât şi în Balkan League. Momentul adevărului a sosit şi Universitatea işi poate recâştiga fanii în direct la TVR3, miercuri 13 noiembrie ora 18:30, în partida  din Macedonia cu Kozuv.

După 3 partide disputate, baschetbaliştii de la SCM U se află pe poziţia a cincea în clasament, cu 2 victorii şi o înfrângere. Nu rataţi K.K.Kozuv - SCM U Craiova, în direct pe TVR3 şi online pe TVR+

(w882) Clasament

Sursa foto: balkanleague.net şi pagina de Facebook SCM U Craiova

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Timișoara

* Producator Marius Graţian Barbos

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Craiova

* Gheorghe Roșoga-„Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec. Parcursul său artistic a fost ghidat de dorința de a descoperi frumosul și de dărui un strop de bucurie celor din jur. Totodată, a fost și este un paznic al amintirilor, un povestitor al identității unei societăți.

„Vorbe de duh, povestiri cu tâlc” este titlul apariției editoriale ce îi poartă semnătura, sursa sa de inspirație fiind propriul suflet, care întotdeauna a fost conectat profund la viața satului.

Gheorghe Roșoga este un artist al cuvintelor și, cu fiecare pagină scrisă, dă viață vechilor povești ale satului și ale oamenilor pe care i-a cunoscut. Cu multă pasiune și respect față de valorile tradiționale, maestrul păstrează și transmite mai departe o inestimabilă moștenire culturală, aducând la viață o lume aproape dispărută și voci de mult uitate.

Producător Laura Constantinescu

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", este difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3