loader
Foto

Fazele finale FIFA World Cup U17 - în direct la Televiziunea Română

TVR transmite în direct din Brazilia fazele finale ale Campionatului Mondial de Fotbal pentru juniori sub 17 ani. Urmăriţi la TVR 1, TVR 1 HD  şi TVR 3, joi 14, şi duminică 17 noiembrie, cele două semifinale, respectiv finala mică şi finala mare.

 

Ultimele patru partide ale FIFA World Cup U17 , desfăşurate pe stadionul Walmir Campelo Bezerra din Gama, vor putea fi urmărite la TVR în transmisiune directă astfel:

Joi, 14 noiembrie

  • La TVR 3, de la ora 21.30, Semifinala 1: Mexic-Olanda 4-3, comentator Marian Olaianos
  • La TVR 1, de la ora 0.55, Semifinala 2: Franța - Brazilia 2-3, comentator Marian Olaianos

Duminică, 17 noiembrie

  • La TVR 3, de la ora 20.00, Finala mică: Olanda U17 - Franța U17, comentator Dragoş Bocanaciu
  • La TVR 1, de la 23.55, Finala: Mexic U17 - Brazilia U17, comentator Dragoş Bocanaciu

La startul FIFA World Cup U17 s-au aliniat 24 de selecţionate din şase mari confederaţii: Australia, Japonia, Coreea de Sud, Tadjikistan (Asia), Camerun, Nigeria, Angola, Senegal (Africa), Canada, SUA, Mexic, Haiti (America de Nord, America Centrală şi Caraibe), Brazilia, Argentina, Chile, Ecuador, Paraguay (America de Sud), Noua Zeelandă, Insulele Solomon (Oceania), Franţa, Olanda, Spania, Italia, Ungaria (Europa).

România este reprezentată în Brazilia la FIFA U17 World Cup de brigada de arbitri formată din Istvan Kovacs la centru şi asistenţii Mihai Artene şi Vasile Marinescu. La Campionatul Mondial U17 mai este prezent un român, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, care este comisar FIFA.

 

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3