loader
Foto

Festivalul Internaţional de Folclor “Hora din străbuni”

Prima zi a festivalului va fi transmisă în direct de la ora 20.00 pe TVR Iaşi, TVR 3 şi online pe canalul Youtube TVR Iaşi.

 

Laura Lucescu
Horia Gumeni
Vară pentru voi

În „Hora din străbuni” de la Vaslui se vor prinde anul acesta și mexicani, algerieni, taiwanezi, thailandezi, ruşi, polonezi, greci, transformând-o într-o horă internațională a prieteniei. Festivalul, aflat la a IV-a ediţie, va transforma vreme de cinci zile Vasluiul într-un centru multicultural, cu o atitudine non-conformista și chiar exotica faţă de folclor.

Vineri, 31 iulie, în direct pe TVR Iaşi şi TVR 3, la Vară pentru voi, intrăm în culisele acestui festival, asistăm la ultimele pregătiri înainte de startul zilelor de spectacol, iar seara, începând cu ora 20.00, tot în direct, pe TVR Iaşi şi TVR 3, ne vom bucura de artiştii din țară și străinătate, de obiceiurile și tradițiile lor, le vom admira costumele și vom afla poveștile din spatele cortinei.

 

Vară pentru voi: Festivalul Internaţional de Folclor “Hora din străbuni”

Transmisiune directă pe TVR Iaşi şi TVR 3

Vineri, 31 iulie, orele 17.00 – 18.00 şi 20.00 – 23.00

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3