loader
Foto

Festivalul Muzicii Ușoare Româneşti „Flori de Mai”, la TVR 3

Sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00, TVR 3 transmite cele mai bune momente ale Festivalului concurs ajuns la cea de-a 30-a ediţie.

 

Desfăşurat în perioada 25 – 27 mai 2018 în Călăraşi, Festivalul – Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Româneşti „Flori  de Mai” a adus în faţa publicului douăzeci de tineri talentaţi, precum şi recitaluri excepţionale ale unor artişti îndrăgiţi.

În acest sfârşit de săptămână, TVR 3 vă prezintă, pe parcursul a aproximativ cinci ore de transmisiune, cele mai bune momente ale evenimentului: Gala Laureaţilor, precum şi recitalurile artiştilor: Luminiţa Anghel, Direcţia 5, Oana Radu, Nico, Freestay şi Ileana Şipoteanu.

Acompaniamentul a fost asigurat de orchestra Viorel Gavrilă Band, maestrul Viorel Gavrilă fiind şi preşedintele juriului. Din juriu au mai făcut parte: jurnalistul şi realizatorul de radio Bogdan Dragomir, de la Radio România Regional,  Liviu Manolache, de la Teatrul de Stat Constanţa, cântăreaţa Ileana Şipoteanu şi profesorul Virgil Peţanca, de la Centrul Cultural Ion Vinea din Giurgiu. Prezentatorii evenimentului au fost Daniela Mihai Soare şi Eugen Rusu.

Anul acesta, pentru cele două categorii de vârstă (15-18 şi 18–30), juriul a acordat câte patru premii şi o menţiune, trofeul „Flori de Mai” fiind adjudecat de Ana Maria Roşu, de 22 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ.

(credit foto: Bogdan Dragomir)

8:55 Teleshopping-Publicitate

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3