loader
Foto

6,9 pe scara Richter

România, 2016

duminică, 21 aprilie 2024
ora 20:00

 

 

Regia: Nae Caranfil

Cu: Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban, Alexandru Papadopol

Comedie. Tony, un tânăr actor de teatru, navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă adevăratul cutremur pentru el se dovedește a fi reapariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, bulversându-i existența, iar rolul principal din musicalul în care joacă Tony oglindește perfect viața lui haotică aflată în pragul colapsului.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3