loader
Foto

Călătoria căpitanului Fracasse

IL VIAGGIO DI CAPITAN FRACASSA - Italia, 1990

sâmbătă, 27 februarie 2021
ora 23:00

 

 

Regia: Ettore Scola

Cu: Vincent Perez, Emmanuelle Béart, Massimo Troisi

Film de aventuri, bazat pe romanul "Căpitanul Fracasse", de Theophile Gauthier.

Într-o noapte cu furtună, o trupă ambulantă de comedianţi, aflată în drum spre Paris, poposeşte la un castel dărăpănat din Gasconia. Proprietarul acestuia este un tânăr nobil sărăcit, baronul de Sigognac, care se alătură trupei de actori în călătoria lor către capitală, în speranţa că acolo va obţine favorurile regelui. Va urma un şir de peripeţii războinice şi amoroase, de-a lungul cărora tânărul baron-alias Căpitanul Fracasse-va învăţa să-şi preţuiască noii prieteni şi să iubească lumea teatrului.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

 

 

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

 

#tvr3