loader
Foto

Cântecul umbrelor chinezeşti

CANTANDO DIETRO I PARAVENTI - Italia, Marea Britanie, 2003

duminică, 15 decembrie 2019
ora 23:00

 

 

Regia: Ermanno Olmi

Cu: Bud Spencer, Jun Ichikawa, Sally Ming Zeo Ni

Dramă. În China sfârşitului de secol XVIII, o frumoasă nobilă răzbună moartea soţului ei - ucis în urma unui complot la curtea imperială - devenind, cu ajutorul unui bătrân "lup de mare", cel mai de temut pirat cu care s-a confruntat vreodată flota împăratului. Privită prin ochii unui tânăr visător, care asistă la un spectacol de teatru chinezesc, povestea se transformă într-o fascinantă reprezentaţie de culori, umbre şi parfumuri de demult.

*ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3