loader
Foto

Caravana cinematografică

România, 2010

sâmbătă, 29 august 2020
ora 23:30

 

 

Regia: Titus Munteanu

Cu: Mircea Diaconu, Melania Ursu, Ovidiu Ghiniță, Dorian Boguță, Iulia Lumânare

Dramă

Într-un sătuc izolat din Transilvania, la începutul anilor '60, oamenii duc o existență liniștită sub conducerea lui Tanasie, președinte la Consiliul local.

Liniștea localității este spulberată de o caravană cinematografică adusă de Tavi, un activist comunist ambițios, care are misiunea de a proiecta filme de propagandă.

E prima sarcină de partid a lui Tavi și el se luptă s-o ducă la la final cu succes, chiar dacă ploaia produce inundații și nemulțumirea sătenilor îl frustrează continuu. Încetul cu încetul, se fac compromisuri. Între timp, Tavi se îndrăgostește de Corina, învățătoarea.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3