loader
Foto

Iarna bobocilor

România, 1977

sâmbătă, 04 februarie 2023
ora 23:00

 

 

Regia: Mircea Moldovan

Scenariul: Petre Sălcudeanu

Cu: Draga Olteanu Matei, Marin Moraru, Carmen Galin, Sebastian Papaiani, Constantin Diplan

Comedie

În satul Viişoara are loc un fenomen cel puţin ciudat: au dispărut bărbaţii ! Fiindcă n-au mai suportat “tirania” Varvarei, soţia primarului, ei au preferat să plece şi să se angajeze la o altă fabrică. Astfel, primarul Toderaş e nevoit să rămână pe post de “om bun la toate” şi, de parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, în sat îşi face apariţia un personaj care dă totul peste cap. Tocmai de aceea, Varvara se gândeşte la o măsură radicală…

ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

20:00 La sfatul popular

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvr3