loader
Foto

Scurt metraje românești

Încearcă să nu clipești, Apele tac, Stopover, Muzica în sânge

sâmbătă, 12 decembrie 2020
ora 23:00

 

 

*ÎNCEARCĂ SĂ NU CLIPEŞTI – România, 2011  (10’)

Regia: Radu Dragomir

Cu: Alex Potoceanu, Dana Rogoz

*Dramă

Un băiat încearcă să agațe o fată în sala de așteptare a unui spital și află că ea e suspectă de o boală gravă. Tulburat, o urmărește prin oraș până seara, când se reîntâlnesc.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

APELE TAC - România, 2012  (30’)

Regia: Anca Miruna Lăzărescu

Cu: Toma Cuzin, Adi Vasluianu

*Dramă

În 1986, doi prieteni vor să fugă din ţară trecând Dunărea înot. Pentru a fi sigur de reuşita planului, Gregor are o singură condiţie: Vali trebuie să-şi lase în urmă soţia.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

*STOPOVER - România 2010   (14’)

Regia: Ioana Uricaru

Cu: Monica Bârlădeanu, Damian Drăghici

*Dramă

Ingrid, o tânără româncă măritată în Norvegia, se întoarce acasă la Oslo după o vizită în România. În timpul escalei pe aeroportul din Milano, i se fură portofelul. Disperată, Ingrid se trezeşte fără bani, paşaport şi carte de îmbarcare. Un bărbat necunoscut, de etnie romă, se oferă s-o ajute şi pare să ştie cam multe despre portofelul dispărut.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

*MUZICA ÎN SÂNGE – România 2014   (16’)

Regia: Alexandru Mavrodineanu

Cu: Andi Vasluianu, Dorotheea Petre, Robert Drumuş

*Dramă

Noaptea, Petre este paznic. Ziua, încearcă să-l lanseze pe Robert în lumea manelelor. Petre e convins că băiatul lui este foarte talentat şi că are muzica în sânge. La proba organizată de impresarul Bursuc, Robert nu va fi selectat, dar în drum spre casă mai are o şansă să se exprime aşa cum ştie numai el.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3