loader
Foto

Insula sufletelor pierdute

ISLAND OF THE LOST SOULS-DANEMARCA, GERMANIA, SUEDIA, 2007

sâmbătă, 29 decembrie 2018
ora 20:00

 

 

Regia Nikolaj Arcel

Cu: Sara Langebæk Gaarmann, Lucas Munk Billing, Lasse Borg

-Cinci premii la Festivalul Filmului Robert, 2008, pentru cel mai bun film, coloană sonoră, efecte speciale, scenografie, machiaj.

Acțiune, fantezie

Adolescenta Lulu se mută împreună cu mama şi fratele ei într-un mic orăşel de provincie. Aici încep însă să se îmtâmple lucruri bizare.

Într-o noapte, spiritul lui Herman Hartmann, un localnic din secolul al XIX lea intră în corpul fratelui ei. Alături de Oliver, un puşti bogat şi Richard, un inventator clarvăzător, Lulu şi fratele ei, alias Herman, pornesc într-o aventură fără egal, înfruntând cu curaj forţele diabolice ale întunericului.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

 

#tvr3