loader
Foto

Nader şi Simin, o despărţire

A SEPARATION-Iran 2011

sâmbătă, 16 februarie 2019
ora 20:00

 

 

Regia: Asghar Farhadi

Cu: Peyman Moaadi, Leila Hatami, Sareh Bayat

Dramă

Nader şi Simin, un cuplu din Teheran, sunt pe punctul de a divorţa, pentru că femeia îşi doreşte să plece cu fiica lor din ţară, iar bărbatul nu e de acord. Când divorţul le este respins, Simin se întoarce să locuiască la părinţii ei, iar Nader, trezindu-se singur, angajează o tânără femeie să aibă grijă de tatăl său bolnav de Alzheimer. Dar bărbatul nu ştie că noua menajeră nu este doar însărcinată, ci mai şi lucrează fără permisiunea soţului ei. Curând, Nader se va trezi prizonier într-o reţea de minciuni, manipulare şi confruntări publice.

*Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin

*Globul de Aur pentru cel mai bun film străim

*Ursul de Aur, Festivalul de Film de la Berlin

*Premiile de interpretare masculină şi feminină, Festivalul de la Berlin

*Premiul Cesar pentru cel mai bun film străin

*Premiul Independent Spirit pentru cel mai bun film străin

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3