loader
Foto

Franco Nero - interviu la TVR 3

Realizat de Liana Stanciu şi difuzat joi, 13 decembrie, de la ora 21.00, la Arte, carte şi capricii - emisiune prezentată de Radu Nechit.

 

Arte, carte şi capricii

În 13 decembrie, emisiunea Arte, carte şi capricii vă aşteaptă cu cel de-al 13-lea episod din acest sezon, însă unul norocos, plin de subiecte speciale.

Trăim vremuri fericite, în care literatura pentru copii îmbracă pagini frumos ilustrate, pagini fine, emoționante, pagini învolburate pline de aventuri, pagini îndrăznețe, în care sunt descrise atâtea trăiri... copiii noștri sunt privilegiați! Dar și noi, pe lângă ei. Bogdana Pascal a stat de vorbă cu scriitorul Peter Bunzl, aflat la Bucureşti pentru volumul său "Inimă cu cheiţă", dedicat tinerilor cititori.

Capitala va avea, începând din anul viitor, un festival de film de comedie, pentru pregătirea căruia personalităţi internaţionale s-au adunat la Bucureşti. Liana Stanciu a stat de vorbă cu preşedintele juriului, criticul Irina Margareta Nistor, dar şi cu alţi juraţi ai Festivalului de Film de Comedie de la Bucureşti. Şi cu un invitat special: marele actor Franco Nero.

Rona Hartner este un vulcan de energie, care erupe la fiecare apariţie pe scenă sau pe ecran. Liana Stanciu a aflat care sunt cele mai recente proiecte ale artistei, dar şi care este secretul atitudinii pozitive a Ronei faţă de viaţă şi artă.

Vorbim şi despre modă, pentru că la Cluj-Napoca a avut loc ce-a de-a cincea ediţie a festivalului City Fashion Week. Lăsăm însă dezbaterea chestiunilor organizatorice pe altă dată, şi discutăm cu un tânăr creator de modă, care a primit la Cluj-Napoca aprecieri de la cei consacraţi în domeniu şi premiul de debut: designerul Amos Midas, invitat în studioul Arte, carte şi capricii.

 

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3