loader
Foto

Gala Astra Film - în exclusivitate la TVR 3

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 22.05, ați putut urmări Gala de închidere a festivalului Astra Film şi ceremonia de decernare a premiilor ediţiei din acest an.

 

Gala Astra Film 2017 a marcat finalul ediţiei 24 a renumitului festival internaţional de film documentar. Gala de închidere a festivalului Astra Film şi ceremonia de decernare a premiilor, desfăşurată în 21 octombrie la Sala Thalia din Sibiu, a încheiat un maraton de 360 evenimente desfăşurate pe parcursul a 7 zile de festival, desfăşurat în acest an sub semnul imersiunii în realitate.

57 de filme au fost incluse în cele cinci secţiuni competiţionale: International, Europa Centrală şi de Est, România, Scurt-metraj şi DocSchool. Filmele din competiţia Astra Film Festival au fost evaluate de un juriu format din 13 specialişti din industria cinematografică internaţională. Este vorba de Peter Biella, Vassilis Economou, Leonard Kamerling, Artchil Khetagouri, Réka Lemhényi, Ionuţ Mareş, Bill Nichols, Kumjana Novakova, Christophe Postic, Alina Predescu, Ada Solomon, Michael Stewart şi Corina Şuteu.

Gala de închidere a festivalului şi ceremonia de decernare a premiilor s-a desfăşurat în prezenţa unui numeros public şi a fost urmată de un concert de muzică de cameră, semnat SoNoRo. A fost un recital susţinut de Luiza Zan, una dintre cele mai proeminente figuri din jazz-ul românesc. Cu 7 albume la activ, Luiza Zan a oferit publicului prezent la Gala Astra Film un mix eterogen de genuri muzicale, împreună cu Peter Sarik Trio al multipremiatului artist Peter Sarik, într-o întâlnire muzicală excepţională.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaților

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3