loader
Foto

Gala Premiilor Operelor Naţionale, ediţia a VI-a - în direct la TVR 3

Marţi, 9 octombrie, de la ora 19.00, urmărim în direct de la Tea­trul Naţional din Iaşi, un eveniment de înaltă ţinută - ediţia  2018 fiind dedicată Aniversării Centenarului României.

 

În cadrul Galei vor fi premiați 20 de artişti români, premiile fiind înmânate de personalităţi ale vieţii publice şi culturale care vor urca pe scena Operei Naţionale Române Iaşi pentru a înmâna, în semn de recunoaştere, distincţii pentru performanţele artistice ale stagiunilor trecute.

Spectacolul  îi va avea ca invitați speciali pe soprana Patrizia Ciofi şi pe tenorul Fabio Armiliato.

Organizatorii au anunţat că în deschiderea evenimentului, celebrul vals al lui Eugen Doga, considerat a patra capodoperă muzicală a secolului XX de către UNESCO, va fi transpus pentru prima dată în variantă coregrafică pe o scenă din România. Momentul va fi cu atât mai deosebit cu cât însuși compozitorul Eugen Doga va fi prezent în sală, urmând să înmâneze un premiu.

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3