loader
Foto

Galerie foto

Gala TVR Tg. Mureş: aniversarea studioului, la „Picătura de cultură”

Studioul TVR Tg. Mureş aniversează şapte ani de la înfiinţare. Am sărbătorit acest lucru la „Picătura de cultură”, joi,  15 octombrie şi sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00 la TVR Tg. Mureş .

 

Picătura de cultură

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Echipa TVR Tg. Mureş se află de şapte ani în slujba telespectatorilor, prin intermediul programelor difuzate. TVR Tg. Mureş are menirea şi plăcerea de a se adresa telespectatorilor din judeţele Mureş, Covasna, Harghita, Alba, Braşov şi Sibiu, românilor şi maghiarilor din centrul Transilvaniei, cărora le furnizăm informaţii ce reflectă viaţa comunităţii din zonă.

Programele TVR Tg. Mureş transmit imparţial şi obiectiv actualitatea regională, precum şi istoria şi tradiţiile zonei.

Primii 7 ani din viaţa unui copil - „cei şapte ani de-acasă” - sunt fundamentali pentru formarea conduitei de viaţă a viitorului adolescent şi, mai târziu, a adultului. Inevitabil, aniversarea TVR Tg. Mureş conduce la această paralelă. Sunt 7 ani în care un colectiv nou s-a închegat într-o echipă, 7 ani în care telespectatorii noştri s-au obişnuit cu ideea şi concepţia televiziunii publice regionale.

(w882) Picătura

La GALA TVR TG. MUREŞ 2015 li s-au acordat mai multe Premii de Excelenţă personalităţilor cu care studioul a avut o colaborare deosebită. Cvartetul de coarde “Tiberius” al Filarmonicii de Stat Tg. Mureş a oferit câteva intermezzo-uri care au delectat publicul spectator.

Cel de-al cincilea şi cel mai tânăr studio teritorial a avut prima emisie pe data de 5 mai 2008. Gala a avut loc în luna mai când a fost şi difuzată, în premieră, tot la „Picătura de cultură”.

Emisiunea „Picătura de cultură” se difuzează la TVR 3 joi, 15 octombrie, de la ora 22.00 şi la TVR Tg. Mureş sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00.

(w882) Picătura

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:00 Sport maxim

*Studioul teritorial Craiova

* Emisiunea « SPORT MAXIM » îşi propune să dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei, şi totodată pe cei care, unii ştiuţi, alţii neştiuţi, au contribuit ca partea aceasta de ţară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepţie, pe plan regional, naţional şi internaţional. Nu întâmplător Oltenia a dat de-a lungul anilor performeri de nivel european sau mondial la majoritatea ramurilor sportive, iar Craiova este recunoscută pe plan naţional drept locul în care fotbalul este a doua religie.

Producător , moderator Valentin Pribeanu

Transmisiune în regim de direct

16:00 Nutri Info

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Producător Simona Boanta

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3