loader
Foto

Galerie foto

Ghici cine vine la cină în acest weekend...

La “Ghici cine vine la cină” veţi asculta o “voce de aur” a muzicii uşoare româneşti.

 

Vasile Arhire
Ghici cine vine la cină?

De această dată, oaspetele nostru nu va cânta, ci se va destăinui dumneavoastră. Povestea cea mai frumoasă a vieţii sale este chiar pasiunea, dusă uneori la sacrificiu, pentru muzică şi pentru spectacol.


Dragostea şi preţuirea pentru publicul care îl admiră şi îi fredonează cântecele de aproape şase decenii îi dă şi acum energia şi bucuria de a interpreta piese ajunse şlagăre sau prime audiţii.


Invitatul nostru a călătorit mult, dar de fiecare dată s-a întors acasă, în oraşul care i-a dăruit, la vârsta tinereţii, şansa lansării şi împlinirii pe plan muzical.

Ghici cine vine la cină

Realizator: Vasile Arhire

TVR Iași: sâmbătă, 3 mai 2014, ora 21.00

TVR 3: duminică, 4 mai 2014, ora 21.00

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3