loader
Foto

Galerie foto

"Hamlet" cu 11 condamnaţi pe viaţă şi o femeie regizor!

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:30, la TVR 3, şi marţi, 28 martie, de la ora 18:30, la TVR Iaşi, Identitate Basarabia ne prezintă povestea unei actriţe care, din lumea artiştilor, a ajuns să lucreze cu condamnaţii pe viaţă.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Unsprezece deţinuţi din Penitenciarul nr. 17 din Rezina au jucat rolurile principale în spectacolul după piesa lui Shakespeare „Hamlet”, montat de regizoarea Luminița Țâcu. Expresia A fi ori a nu fi aici are cu totul alte valenţe.

Cum trece o actriţă după premii şi apreciere profesională la un proiect de felul acesta, ce drum a parcurs până a ajuns să lucreze cu condamnaţii pe viaţă, cum a montat cu ei şi care sunt consecinţele acestei experienţe. Un subiect pentru una din ediţiile emisiunii Identitate Basarabia.


Sâmbătă, 25 martie, de la ora 18.30, la TVR 3

Marţi, 28 martie, de la ora 18.30, la TVR Iaşi

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3