loader
Foto

Galerie foto

Handbal, canotaj şi fotbal la Arena

Ioan Ciobanu, managerul echipei Ştiinţa Muncipal Dedeman Bacău şi Marius Bondar, jucător al vicecampioanei României la handbal masculin, au analizat performanţele anului 2013, în studioul TVR Iaşi.

 

Lucian Lucescu
Arena

UPDATE: Ediţia emisiunii din 16 decembrie este disponibilă pe TVR+.

Un alt invitat va fi Ioan Lazariuc, expert sportiv în cadrul Federaţiei Române de Canotaj, care va prefaţa ultima competiţie de anvergură din acest an: finalele Campionatelor Naţionale pe ergometru. Acestea vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare în Sala Polivalentă din Iaşi. Vor fi prezenţi cei mai buni canotori români, componenţi ai loturilor naţionale şi medaliaţi la Campionate Europene, Mondiale sau la Jocurile Olimpice.

Tot la Arena veţi putea urmări declaraţii de la finalul meciurilor din Liga I: Ceahlăul Piatra Neamţ- Steaua şi CFR Cluj- FC Botoşani, dar şi un interviu în exclusivitate cu primarul oraşului de sub Pietricica, Gheorghe Ştefan.

Din sumar nu lipsesc şi alte imagini şi declaraţii de la competiţiile sportive programate la sfârşitul săptămânii în zona Moldovei. Toate acestea luni, de la ora 19.00, la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30, pe TVR 3. Arena poate fi urmărită şi online la adresa: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3