loader
Foto

La "Cântec și Poveste" îl sărbătorim pe interpretul Gheorghe Călţun Brancu

De ziua lui, Ghiţă Călţun Brancu vine cu noi înregistrări şi surprize tematice în cântecele sale!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La Cântec şi Poveste, îl sărbătorim pe interpretul cărăşan Gheorghe Călţun Brancu, care aduce în atenţia publicului o temă puţin abordată în folclorul bănăţean.

Alături de el, aflăm şi parte din povestea de dragoste şi cântec a lui Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă. Aradul ne trimite ca emisar al cântecului zărăndan pe Daniela Dudaş iar pe urmele emisiunii Tezaur Folcloric, am ajuns şi în Hunedoara cu Alisa Toma.

La rubrica Arhiva TVR vă surprindem cu o inregistrare unicat din anii `80, în care îi regăsim pe fraţii Gheza şi Luca Novac, precum şi interpreta Anica Todor!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 22.11.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 23.11.2018 de la orele 2.00) iar pe TVR Timişoara duminică 18.11.2018 de la ora 18.30 (cu reluare sâmbătă 25.11.2018 de la orele 12.30).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Andreea Știliuc

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3