loader
Foto

Ileana Popovici, Alec Secăreanu şi Dragoş Bucur sunt invitaţii săptămânii

La Arte, carte şi capricii, joi, 16 noiembrie, de la ora 23.30, pe TVR 3.

 

Arte, carte şi capricii

Ediţia din 16 noiembrie a emisiunii Arte, carte şi capricii v-a pregătit porţii consistente de teatru, film, cărţi și artă de inspiraţie medievală, dar vă invită şi să vedeţi cum imaginația vă poate duce în locuri nebănuite.

Radu Nechit are, şi în această ediţie, invitaţi speciali: actriţa și autoarea Ileana Popovici, într-o discuţie despre… apicultură şi actorul Alec Secăreanu, nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal la premiile BIFA (British Independent Film Awards), de la care veţi afla detalii despre cel mai recent proiect al său, pelicula God's Own Country, Tărâmul binecuvântat.

Cel mai tânăr teatru bucureştean, Teatrul Dramaturgilor Români, a păşit cu dreptul în faţa publicului, iar cea mai recentă premieră o dovedeşte cu vârf şi îndesat. Balul Cimitirului este o nouă montare a regizorului Alexander Hausvater, un spectacol pe care trebuie să îl vedeţi. Miruna Moraru i-a surprins pe artişti la repetiţii, înainte de seara cea mare.

Liana Stanciu a stat de vorbă cu Dragoş Bucur şi a aflat mai multe despre HAWAII, cel mai nou proiect al şcolii Actorie de Film. Cu acest film, regizorul Jesus del Cerro reuşeste să spună o poveste plină de acţiune, foarte mulţi bani, dar şi iubire. Dragoş Bucur, Andi Vasluianu şi Cristina Flutur îşi dau întâlnire într-o peliculă despre viaţa din România sârşitului decadei '80.

Toate, la Arte, carte şi capricii, joi, 16 noiembrie, de la ora 23.30, pe TVR3 ș online pe TVR+.

 

7:00 Telematinal

(I) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

* Dan Berinde

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3