loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Marcel Parnica

Ultima ediție din sezonul al IV-lea al emisiunii ÎN FAMILIE, este dedicată maestru dirijorului MARCEL PARNICA de la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului".

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Simona Mușuroi și Doru Ciolacu, gazdele emisiunii ÎN FAMILIE, vă așteaptă de la ora 15.30, la TVR 3 , cu o nouă ediție a emisiunii, plină de muzică live, povești emoționante, joc și voie bună și multe surprize.

Miseta Inpuscatu prezintă cifrele 8 și 9 pentru copii, iar Gabi Magerie pregătește o rețetă specială de Revelion. O propunere interesantă pentru o schimbare radicală de look fac și Adriana Badea-hair stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.

Motive suficiente pentru a rămâne alături de noi "În familie"! Mulțumim tuturor invitaților, colaboratorilor, sponsorilor, partenerilor, dar mai ales telespectatorilor, publicului nostru, pentru un sezon extraordinar!

La Mulți Ani și un 2019 cu sănătate, bucurii și împliniri!

8:55 Teleshopping-Publicitate

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3