loader
Foto

Galerie foto

"În familie" la Festivalul "Maria Tănase"

Această ediţie este una specială, filmată la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, locul unde s-a desfăşurat cea de-a  XXIV–a ediţie a Festivalului ’’Maria Tănase’’, încheiat vineri  seara cu Marea Gală.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Aflăm poveşti inedite despre îndrăgita cântăreaţă, chiar de la oameni care au cunoscut-o, vizionăm expoziţia de obiecte personale ale Mariei Tănase şi  nu vor lipsi nici momente din Festival.

Amelia Etegan - manager CJCPCT Dolj și director al Festivalului Național "Maria Tanase" ne vorbește despre cea de-a XXIV-a ediție a acestui eveniment special.

Loreana Durau - muzeograf la Muzeul Olteniei Sectia de Etnografie ne ofera detalii despre colectia impresionanta de peste 1300 de obiecte personale ale Mariei Tanase iar Gabriel Bratu - artist plastic care a si cunoscut-o pe marea cantareață, ne povestește câteva întâmplari din acele vremuri.

Vă așteptăm așadar, sâmbătă de la ora 15:30 la TVR3, "În familie", la o ediție specială dedicată Festivalului ’’Maria Tănase’’

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*O emisiune cu cei mai buni specialiști din domeniul medical, cele mai noi tehnici de tratament, sfaturi despre cum putem fi mai sănătoși și despre un stil de viață echilibrat.

Producător Claudia Zătrean

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3