loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": alegeri importante pentru fotbalul românesc

În pauza competițională,  la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul important pentru fotbal din 5 martie: alegerile pentru preşedinţia FRF.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul românesc e în fierbere, la alegerile pentru preşedinţia FRF anunţându-şi candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.

În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor după ce Mircea Sandu a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

De la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul din 5 martie în două reprize.

(w882)

În prima, alături de profesorul Jackie Ionescu, în studio vor fi Tiberiu Lajos, fost arbitru internaţional şi actualmente vicepreşedinte la federaţia de minifotbal şi Valentin Velcea, director sportiv la prim-divizionara ACS Poli Timişoara.

Secunda parte e prilejul de a vedea cum se raportează la fotbalul „mare” cel feminin, alături de antrenorul echipei de primă ligă CFR Timişoara, Florin Bugar şi de golgetera de la „Gara mare”, Larisa Sîrbovan.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 1.02.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 1.02.2014 la ora 23.30 și luni 3.02.2014 la ora 15.30.

(w882)

16:30 Meseriasii

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Emisiunea Meseriaşiii a descoperit în Transilvania câţiva meşteri curajoşi şi îndărătnici care continuă să lucreze ca odinioară.

Meșteri din județul Alba

Producător Vasile Braic

17:00 Memoria locului

*Studioul teritorial Craiova

* Curtea de Argeș, vechea capitală a Țării Românești
Vă invităm să călătorim în vechea cetate de scaun a Țării Românești, unde primii voievozi , Basarabii, și-au clădit curțile domnești și au transformat locul într-un important centru religios la sud de Carpați. Cele mai vechi biserici din Muntenia le găsim aici. Domnitori ai Țării Românești și familiile regale ale României îşi au mormintele tot aici. Biserica Domnească, Mănăstirea Curtea de Argeș sau Palatul Episcopal reprezintă repere ale istoriei neamului românesc.

Producător Simona Carauleanu

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3