loader
Foto

Iubire, aparențe și pericole în “Loverboy”, la TVR 3

Sâmbătă, 8 februarie, de la ora 23.00, urmăriți la TVR 3 filmul realizat de Cătălin Mitulescu în urmă cu aproape un deceniu, despre o poveste de dragoste imposibilă, despre pericole și rețele de prostituție.

 

Regizorul Cătălin Mitulescu a ales pentru acest film o distribuție în care apar Ada Condeescu, George Piştereanu, Clara Vodă, Coca Bloos și Ion Besoiu.

Un tânăr seduce fete pentru a le pasa unei rețele de prostituție. Își cunoaște următoarea “victimă“ pe malul Dunării, la Hârșova. O fugă de acasă, în România post-decembristă cu sărăcia și tentațiile necunoscutului, o dramă și un gust amar - povestea de dragoste dintre Veli și Luca.

(w882) Loverboy

Lungmetrajul a fost nominalizat la Cannes, în 2011, la categoria Un certain regard. A fost remarcat și acasă, cu nouă nominalizări la Premiile Gopo în 2012.

Cătălin Mitulescu este regizor, scenarist și producător de film. A realizat scurtmetraje și lungmetraje, între care Floare albă, floare neagră, București-Wien ora 8:15, Trafic, Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii, Fata munților, Loverboy, Dincolo de calea ferată, Heidi.

(w882) Loverboy

Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii a fost inclus în selecția oficială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, iar premiul Un certain Regard pentru cea mai bună interpretare feminină i-a revenit actriței din rolul principal Dorotheea Petre. Scurtmetrajul Trafic a primit Palme D’Or la Cannes, în 2004.

***

Programul filmelor de la TVR 3 se află aici.

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Timișoara

* Producator Marius Graţian Barbos

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Emisiune tip talk-show, care își propune să aducă în prim-plan realitatea zonală.

Proiecte 2024

Producător Lacrima Balint

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3