loader
Foto

Lansarea albumului de folcloric al orchestrei „MĂRUNŢELUL” din Arad

Vă invităm să descoperiţi povestea orchestrei „Mărunţelul” din Arad.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Vă invităm să descoperiţi povestea orchestrei „Mărunţelul” din Arad formată în mare parte din elevi şi studenti ai şcolilor de specialitate din Arad şi Timişoara, sub directa îndrumare a dirijorului Liviu Birta.

Invitaţi speciali în emisiune, doi tineri interpreţi care au confirmat în timp şi care reprezintă zone folclorice vecine Aradului: Stana Stepanescu din Banat şi Bogdan Toma din Hunedoara.

Arhiva TVR Timişoara prin rubrica „Cântecul de acasă” ne prilejuieşte întâlnirea cu cântecul lui Drăgan Muntean, Daniel Rosalim şi al tinerei oltence Ştefania Strejescu!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 7.06.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 8.06.2018 de la orele 2.00 și 9.00) iar pe TVR Timişoara duminică 10.06.2018 de la ora 18.30.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Andrada Gorog

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3