loader
Foto

Liga Balcanică de baschet: SCM U Craiova - KK Kozuv

Marți, 11 februarie, de la ora 19:00, la TVR 3 și TVR Craiova formația de baschet masculin SCM U Craiova întâlnește macedoneni de la KK Kozuv, în etapa a 12-a a ligii balcanice de baschet.

 

SCM U Craiova va evolua pe teren propriu, în Sala Polivalentă din Craiova, împotriva formației macedonene KK Kozuv Gevgelija, ce sa impus în tur cu scorul de 84-78. În seara aceasta elevii lui Milan Nisic speră să își ia revanșa pe teren propriu, mai ales avînd în vedere că vin după o serie de partide pierdute pe muchie de cuțit atât în campionatul intern cât și în Liga Balcanică.

Numărul jucătorilor străini al formației din Bănie s-a redus la 6, după ce în cursul zile de luni, 10 ianuarie, oficialii clubului au anunțat rezilierea contractului cu jucătorul sârb Nemanja Maric după înfrângerea suferită în ultima rundă din LNBM, pe terenul orădenilor de la CSM, cu 75-76.

În prezent, Craiova ocupă poziția a 7-a în competiția internă din România, cu un record de 10 victorii și 7 înfrângeri. În etapa precedentă din BIBL, jucătorii Craiovei au fost învinși de ultima clasată, KK Teodo, scor 71-90.

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3