loader
Foto

Galerie foto

LOVE BUILDING, sau cum să ne „reparăm” viaţa amoroasă

Filmul românesc, de un real succes la public,  a avut premiera în septembrie anul trecut.  Presa l-a catalogat ca fiind „o comedie altfel”, a primit premiul publicului şi menţiunea specială a juriului la B-EST 2013.

 

Picătura de cultură

Un film cu o poveste actuală şi amuzantă, în care 14 cupluri încearcă să îşi repare poveştile de dragoste.

PICĂTURA DE CULTURĂ prezintă un interviu cu o parte din echipa de filmare: Iulia Rugină, regizor şi co-scenaristă, Ana Agopian, co-scenaristă şi Dorian Boguţă, actor.

Filmul a fost lansat şi la Tg. Mureş în cadrul TIFF Mureş.

Un reportaj despre acest film va fi difuzat de TVR Tîrgu Mureş pe data de  27 februarie, de la ora 18:40 şi în data de 22 februarie, de la ora 22:00, pe canalul TVR 3.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3