loader
Foto

Galerie foto

Marcela Fota vine "În familie" la TVR3

Prima ediție din sezonul al IV-lea a emisiunii ÎN FAMILIE este dedicată îndrăgitei interprete de muzică populară  Marcela Fota . Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică, 14 octombrie, pe TVR Craiova.

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Aceasta ne încântă cu piese frumoase compuse chiar de ea, interpretate live alături de Taraful "Ionuț Drăgulin". Ne povestește cum a început pasiunea pentru cântecul popular, ne dezvăluie frumoasa poveste de dragoste dintre ea și soțul său. Îi sunt alături oameni dragi, care reprezintă o adevărată familie pentru aceasta: Marina Vlad și Liviu Ioniță.

Gabi Magerie pregătește o rețetă delicioasă pe bază de cod, iar Miseta Inpuscatu ne oferă detalii importante despre importanța vibrației exterioare a copiilor.

Schimbarea radicală de look o realizează Adriana Badea-hair-stylist și Gabriela Neagu-make-up artist.

Urmăriți emisiunea "În familie", sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 15:30, la TVR 3 și duminică pe TVR Craiova.

(w882) In familie

 

(w882) In familie

13:05 Cult@rt

*Studioul teritorial Timişoara

*Producător Tania Tunas

13:55 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3