loader
Foto

Galerie foto

Mario & The Teachers sunt Cap de afiş la TVR 3

Amatorii de jazz şi de muzică experimentală sunt invitaţi să urmărească, de la ora 15.30, concertul grupului de etno-fusion Mario & The Teachers din cadrul festivalului Gărâna Jazz Festival 2012.

 

 

Studioul teritorial Timişoara a pregătit pentru ediţia din 22 februarie a emisiunii Cap de afiş de la TVR 3 o premieră. Amatorii de jazz şi de muzică experimentală sunt invitaţi să urmărească, de la ora 15.30, concertul grupului de etno-fusion Mario & The Teachers din cadrul festivalului Gărâna Jazz Festival 2012.

Trupa Mario & The Teachers a luat fiinţă în toamna anului 2010, la iniţiativa lui Mario Florescu, având în prezent următoarea componenţă: Mario Florescu - percuţie, Corina Ardelean - flaut şi Radu Rotaru - claviaturi.

Stilul pe care îl promovează Mario și grupul său este un etno-jazz cu influențe fusion, rock, world, dar mai ales muzică tradițională cântată în toată zona Balcanilor. De altfel, această formulă de grup este una deschisă invitaților, cei trei profesori la Liceul de Muzică „Sabin Drăgoi” din Arad dorindu-și cât mai mulți colaboratori, la cât mai multe instrumente. La ediţia din 2012 de la Gărâna, trio-ului s-au alăturat percuţioniştii Alex Florescu şi Cserey Csaba.

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

 

#tvr3