loader
Foto

Mentalismul sub lupa "Rialiti Şoc"!

Ce poate face omul cu ajutorul minţii? E o întrebare la care nu există încă un răspuns complet.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Dar pentru unii dintre noi, cititul gândurilor şi magia devin lucruri posibile. Se numesc mentalişti şi reuşesc să facă imposibilul posibil.

Îndoaie obiecte, le pot mişca fără să le atingă sau pot ghici gândurile cele mai ascunse. Sunt catalogaţi drept ciudaţi, paranormali sau, mai rău, sunt bănuiţi că au facut un pact cu diavolul.

Cât din ceea ce face un mentalist este un simplu joc psihologic şi cât tine de paranormal, veți afla în emisiunea “Rialiti Şoc”, ocazie cu care vedeţi şi ce se întâmplă când scoţi un mentalist la plimbare pe stradă.

Emisiunea se difuzează pe TVR3 duminică 1.02.2015 de la ora 16.30 (cu reluare miercuri 4.02.2015 de la ora 21.30 și sâmbătă 7.02.2015 la ora 10.30) iar pe TVR Timișoara luni 2.02.2015 de la ora 21.30 (cu reluare marți 3.02.2015 de la ora 12.30).

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3