loader
Foto

Galerie foto

Mircea Vintilă la "Regional Cafe"

Miercuri, 19 noiembrie, la TVR Craiova și TVR3, în cadrul emisiunii matinale "Regional Cafe", invitatul Alinei Șerban și al lui Doru Ciolacu a fost Mircea Vintilă.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Prezent în studioul TVR Craiova, Mircea Vintilă ne-a încântat cu melodii live de neuitat, dar și cu ultimul sau videoclip.

În cadrul acestei ediții Alina și Doru au discutat deasemenea cu: Andrada Cojocaru - jurnalist, Cristian Spulbăr - președinte Rotary Club dar și cu cu dr. Cristian Săndulescu - medic de familie.

Nu au lipsit nici premiile oferite telespectatorilor fideli ce au intrat în direct cu noi folosind telefonul telespectatorului 0251.50.61.61.

 

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3