loader
Foto

Muzică, întâmplări şi personaje

“Vară pentru voi” cu scriitorul Florin Lăzărescu şi trupa “Fine, It's Pink”

 

Raluca Aftene
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Fine It's Pink. În spatele unui nume, care, într-un fel bizar, te atrage şi nu ţi-l mai poți scoate din cap, o trupă care aduce ceva special pe piaţa muzicală din România: Ioana Lefter, voce și clape, Alexandru Barnea, chitară electrică, Răzvan Moroșanu, chitară electrică, și Călin Andrei, tobe.

Pe fundalul muzicii lor,  vom vorbi astăzi despre cărți și filme. "Autograf de vacanţă" primim de la scriitorul Florin Lăzărescu, pe cea mai recentă apariţie editorială din colecţia "Ego grafii" a editurii Polirom.

E frustrant pentru mine că asemenea întâmplări par invenţii livreşti. Niciodată n-am reuşit să inventez lucruri mai şocante, mai absurde decât cele pe care le-am văzut cu ochii mei, mărturiseşte Florin Lăzărescu despre volumul-jurnal "Întâmplări şi personaje". Mai multe, în această după-amiază, la cinci.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

***

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

TVR 3: miercuri, ora 17.00

Photo copyright: Fine It's Pink

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3