loader
Foto

O reîntâlnire cu pictorul Emil Ciocoiu la “Ghici cine vine la cină”

O ediţie specială a emisiunii “Ghici cine vine la cină”, joi, 13 august, orele 15.00 şi 24.00 la TVR 3 şi tvrplus.ro.

 

Invitatul emisiunii este, incontestabil, un artist în sensul profund al termenului. Artist, prin rafinamentul şi vigoarea creaţiilor sale plastice, dar artist şi prin maniera de a veni la întâlnire cu publicul, prin modul de promovare a artei sale. Energia sa este extraordinară, dar nu se risipeşte în Univers, pur şi simplu, ci converge spre obiective, clare, precise, regeneratoare.

Pictorul Emil Ciocoiu, născut în Gorj, trăitor la Bucureşti şi în Germania, ne-a adus lângă el, ne-a impresionat, dar acum şi-a luat rămas bun, pornind spre stele într-o zi luminoasă de vară.

Joi, 13 august, orele 15,00 şi 24,00 la TVR 3 şi tvrplus.ro

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3