loader
Foto

Galerie foto

“Ochii care nu se văd”, un serial nemuritor la TVR 3

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22.00, sunteţi invitaţi pe TVR 3 la un serial remarcabil  al anilor 80’: „Ochii care nu se văd”. Redescoperiţi drama Smarandei şi încercarea sa de a afla secretele din spatele asasinării copiilor ei.

 

„Ochii care nu se văd” relatează pe parcursul a 10 episoade viaţa familiei Zamfir, o familie cu 4 copii şi câţiva prieteni devotaţi. Acţiunea se desfăşoară de-a lungul a 3 ani, înainte şi după Revoluţia Română din decembrie 1989 când, în zilele confuze ale acelor evenimente, doi dintre copiii familiei au fost împuşcaţi.

Eroina principală, Smaranda Zamfir, este o femeie obişnuită. Ea lucrează ca ţesătoare şi are grijă de casă şi de familie. Când soţul ei alege să plece cu o altă femeie, Smaranda îşi protejează copiii spunându-le că tatăl lor este plecat cu serviciul la Dakar. Singurul sprijin al Smarandei este acum şoferul de cursă lungă Iancu, pe care îl roagă să aducă scrisori şi cadouri speciale pentru copiii ei, ca fiind trimise familiei de tatăl plecat.

Doar că  fata cea mare, Irina, începe să găsească în scrisori anumite lucruri care i se par ciudate. Aşa că începe să facă cercetări, mai ales că se apropia a 19-a aniversare a căsătoriei părinţilor ei. În paralel, Smaranda nu se resemnează cu pierderea celor doi copii ai ei şi porneşte o anchetă pe cont propriu pentru descoperirea celui care i-a omorât.

În distribuţie: Ilinca Tomoroveanu, Mariana Buruiană, Raluca Penu, Dana Mladin, Mihai Voicu, Eugenia Bosânceanu, Virgil Andriescu, Mircea Albulescu, Ana Ciontea, Răzvan Vasilescu, Adrian Păduraru, Rodica Popescu-Bitănescu etc.

Scenariu: Constantin Banu
Producător: Lucia Hossu Longin
Director de producţie: Gabriela Scarneci
Regia: Dan Necşulea
Sursă imagini: YouTube

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3