loader
Foto

Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2017

Marți, 31 octombrie, de la ora 01:00, și în reluare dimineață de la ora 10:00, la TVR 3, sub genericul "Craiova, metropolă culturală", vă invităm să urmăriţi prima parte a spectacolului Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2017.

 

Simona Mușuroi

La 35 km nord de Râmnicu Vâlcea și la 66 km sud de Sibiu se află Brezoi, gazda festivalului.

Timp de trei zile în parcul oraşului din Țara Loviștei sa cântat blues, funk, rock blues, jazz și fusion.

Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea, o destinaţie de vacanţă pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte şi aer curat! Evenimentul a oferit publicului o experienţă completă, venind în întâmpinarea participanţilor cu preparate culinare atent selecţionate din specificul zonei.

Urmăriți selecții muzicale din cadrul festivalului marți, 31 octombrie, de la ora 01:00 și în reluare dimineață de la ora 10:00 la TVR3.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3