loader
Foto

Galerie foto

Parcul Naţional Piatra Craiului, tură vârful Vârtopul

Pornim din nou, "La pas prin Oltenia", marți 25 martie, de la ora 19:30 la TVR3, și vom vizita, de această dată, Parcul Național Piatra Craiului într-o drumeție pe vârful Vârtopul.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

În fiecare an aşteptăm cu nerăbdare primăvara, anotimpul în care toată natura se trezeşte la viaţă. Astfel în fiecare sfârşit de săptămână, se naşte în noi dorinţa de a evada, de a fi cât mai departe de şosele aglomerate şi de oamenii agitaţi.  
Şi de această dată vă invităm la o excursie în care nu aveţi nevoie de un echipament special şi care nu vă va solicita fizic, dar sperăm că vă va bucura sufletul şi privirea, şi va trezi în voi dorinţa de a fi cu noi, până sus în vârful muntelui.

Iată-ne în Argeş, într-un loc pe care l-am descoperit acum doi ani şi jumătate: Dragoslavele. Împreună cu prietenul nostru nea' Puiu vom ajunge pe vârful Vârtopul, de unde ne vom bucura de peisajele minunate ale Pietrei Craiului, Masivelor Bucegi şi Iezer Păpuşa.

9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Horia Gumeni

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3