loader
Foto

Galerie foto

Personalitatea Sfântului Constantin Brâncoveanu

Sâmbătă, 22 martie, de la ora 09:00 pe TVR3, la Spirit și Credință vă propunem un subiect istoric. Anul acesta, se împlinesc 300 de ani de la martiriul Sfântului Constantin Brâncoveanu, a celor patru fii ai săi și al sfetnicului Anache.

 

Roxana Mihai
Spirit și credință

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Patriarhia Română și Guvernul României au declarat anul 2014, drept an comemorativ al Brâncovenilor.

În cadrul acestei ediții, vom vorbi despre personalitatea Sfântului Constantin Brâncoveanu și despre moștenirea culturală și spirituală pe care ne-a lasat-o.

Zugrăvim în cuvinte portretul Sfântului Constantin Brâncoveanu cu lectorul universitar doctor Liviu Ilie, profesor în cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale din Craiova.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3