loader
Foto

Petrecem în prima zi a Noului An cu muzică bună!

Alături de Ansamblul profesionist Banatul din Timişoara, petrecem luni, 01 ianuarie 2018, de la ora 16.00, la TVR Timişoara şi de la ora 21.30 la TVR 3.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Petrecem împreună cu orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara, care însoţeşte cântecele interpretate de Oana şi Raluca Stanca, Doriana Talpeş, Dana Gruescu, Felicia Stoian, Carmen Biruescu, Mihaela Petrovici, Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Ciprian Roman, Dumitru Teleagă şi Petrică Miulescu Irimică.

De asemenea instrumentiştii: Dan Galea, Stefan Constantin Moacă, Adrian Scorobete, Daniel Iova şi Ionicuţ Butan, se vor întrece în interpretarea melosului bănăţean iar orchestra dirijată de Sebastian Roşca ne va interpreta „Rapsodie Românească”, suită orchestrată şi aranjată de maestrul Constantin Arvinte.

Pentru ca petrecerea de Anul Nou să fie completă, nu lipsesc nici dansurile sârbeşti şi germane cu dansatorii ansamblului Banatul din Timişoara.

Emisiunea se difuzează pe TVR3 luni 1.01.2018, de la ora 21.30, iar pe TVR Timişoara luni 1.01.2018, de la ora 16.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3