loader
Foto

Pol Belardi’s Force la Festival Jazz Sibiu 2018

Urmăriţi la TVR 3, joi, 14 februarie, de la ora 22.00, recitalul susţinut, în 2018, de trupa din Luxembourg care a câştigat ediţia din 2017 a Sibiu Jazz Competition.

 

Muzicienii trupei Pol Belardi’s Force propun o abordare diferită și foarte personală.

Cei patru tineri promițători profită din plin de vasta lor educație muzicală, bazându-se pentru inspirație atât pe resursele oferite de muzica clasică și de jazz, cât și pe alte genuri muzicale, precum pop, rock, hip-hop, sau muzică electronică, la care cei patru sunt foarte receptivi.

Rezultatul este o îmbinare foarte actuală de improvizații moderne, subtil exprimate prin compozițiile originale ale lui Pol Belardi, caracterizate de groove-uri puternice, armonii rafinate, teme lirice, folosirea inteligentă a spațiului, tensiune și relaxare, stări diverse și multă interacțiune și distracție.

Trupa este formată din: Pol Belardi - bass; Niels Engel - tobe; Jerome Klein - pian; David Fettmann - saxofon

Producător Nicolae Cozma

Sursă foto: sibiujazz.ro

9:00 Spirit şi credinţă

*Studioul teritorial Iasi

* Producator Sergiu Ciocoiu

9:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3