loader
Foto

Popas la Conacul Pană Filipescu din Prahova

Ați fost invitați, duminică, 30 aprilie, de la ora 19.00, la o poveste nemuritoare spusă în dulcele grai și cântec românesc, la TVR 3 şi online pe TVR+.

 

Teodora Drăgoi Pop
Popasuri folclorice

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Realizator şi producător, emisiunea Popasuri folclorice: Maria Tănase Marin - Țin foarte mult la povestea locurilor în care filmez. Am căutat întotdeauna să dezvălui identitatea lor și să le arăt românilor valorile ce ne înconjoară.

(w882) popasuri f

Poate această dragoste către clădirile vechi, hanuri, conace, case boierești sau țărănești mi-a fost cultivată nu numai prin natura meseriei mele de cercetător, ci și de fiul meu, arhitect de profesie, care întotdeauna mi-a spus poveștile nemuritoare, tăcute și de multe ori nespuse ale pereților ce alcătuiesc atâtea clădiri extraordinare pe care noi românii le avem.

(w882) popasuri f

Mă simt datoare față de aceste valori să le fac și pe ele cunoscute telespectatorilor noștri. Merită cu prisosință, pentru că alături de cânt, de joc, de portul nostru românesc, compun un peisaj frumos ce vorbește despre creația unui popor binecuvântat de Dumnezeu cu mult har. Vă invităm,  duminică, la o poveste nemuritoare spusă în dulcele grai și cântec românesc la „Popasuri folclorice”.

(w882) popasuri f

Teodora Drăgoi Pop, gazda emisiunii, face un popas la Conacul Pană Filipescu din Prahova, alături de invitații emisiunii: Viorica Podgoreanu, Cristina Gheorghiu, Reveca Sălcianu, Maria Radu, Iulia Vătafu, Elena Nistor, Coralia Costea, Ștefan Șerban, Magdalena Paraschivoiu, grupuri vocale de copii și ansamblurile folclorice: Garofița din Brătășanca, jud Prahova și Mușețeanca din Brăila.

(w882) Teodora Dr

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3