loader
Foto

Galerie foto

Povestea renovării Colegiului “Unirea” din Turnu Măgurele, la “Reporter sud”

Miercuri, 23 octombrie, pe TVR Craiova vă invităm la o nouă ediție a emisiunii Reporter sud, dedicată Colegiului Național “Unirea” din Turnu M ă gurele.

 

REPORTER SPECIAL

Deşi trăim într-o eră influenţată de tehnologie, în România există şi astăzi unităţi de învăţământ care nu au nici măcar acoperiş. Un oraș frumos și prosper trebuie să aibă școli îngrijite și moderne pentru că viitorul unei  comunităţi depinde, în mare măsură, de nivelul de educație.

Colegiul Naţional „Unirea”, și-a întâmpinat, începând cu acest an școlar, elevii și profesorii în haină nouă.

După ce în urmă cu câțiva ani era în pericol să se prăbușească, clădirea Colegiului Național Unirea a fost reabilitată din temelii. Aproape trei milioane de euro au fost alocate pentru reabilitarea clădirii Colegiului National Unirea.

În oglinda timpului, Colegiului Naţional “UNIREA” a fost şi rămâne un etalon reprezentativ al învăţământului românesc.

Liceul din Turnu Măgurele s-a înfiinţat sub formă de gimnaziu cu patronul “Sfântul Haralambie” în anul 1889.

Până în 1912 a funcţionat în diferite clădiri particulare, iar începând cu anul 1938, liceul s-a mutat în clădirea în care funcţionează şi în prezent.

Sâmbătă 19 octombrie, de la ora 22.30, pe TVR 3 şi miercuri 23 octombrie, de la ora 17.00, pe TVR Craiova aflaţi povestea renovării unei clădiri etalon în ultima ediţie “Reporter sud”.

11:00 Toţi împreună

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3