loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri în toi pentru echipele de fotbal din zona Moldovei

Urmăriţi emisiunea Arena de luni, 3 februarie, pentru informaţii despre grupările din primele două ligi aflate în cantonamentele de iarnă.

 

Lucian Lucescu
Arena

UPDATE: Ediţia de luni, 3 februarie, este disponibilă online pe TVR+

Doar o lună de zile a mai rămas până la reluarea competiţiilor interne la fotbal, iar echipele din zona Moldovei sunt în toiul pregătirilor.La emisiunea Arena de luni, 3 februarie, vor fi informaţii despre grupările din primele două ligi aflate în cantonamentele de iarnă.

Invitaţii emisiunii moderate de Lucian Lucescu vor fi reprezentanţi ai CSMS Iaşi. Concluziile după stagiul de la Cheile Grădiştei încheiat vineri, ultimele noutăţi' dar şi planurile ,,alb-albaştrilor" pentru cantonamentul din Antalya aflaţi la Arena. Tot aici vor fi intervenţii prin telefon în direct şi de la alţi oficiali ai echipelor din zona Moldovei.

Acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 3 februarie, de la ora 17.00 în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30 la TVR 3. Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de facebook a emisiunii: facebook.com/ArenaTVRIasi

 

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iași: luni, ora 17.00

TVR 3: luni, 23.30

17:30 În prelungiri

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

18:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3