loader

PREZENTATORI Logo

 Ionuț Corina-Mihaela

De 15 ani, emisiunea care mi-a adus cele mai mari satisfacții este Tabletă de sănătate. Asta și deoarece m-a făcut să mă întorc la prima mea pasiune, medicina.

Adriana Obrocea

Adriana Obrocea prezintă "Telejurnal Regional".

ALEXANDRU PUGNA

Realizatorul emisiunii ”Cântec și poveste” realizată de TVR Cluj pentru TVR 3

Andrei Borosovici

S-a născut pe 9 august 1983. A absolvit liceul în limba slovacă „Jozef Gregor Tajovsky", din Nădlac şi apoi Facultatea de Actorie a Universităţii de Vest din Timişoara şi Facultatea de Drept şi Administraţie publică a Universităţii Tibiscus din Timişoara.

Angela Precup

TVR Tg. Mureș

Carmen Târnoveanu

Este jurnalist senior, moderator și realizator de programe de televiziune, cu un portofoliu impresionant de proiecte.

Coralia Matea

Deși jurnalismul nu i se părea o opțiune reală pentru viitor, fiind o absolventă de Artă Teatrală, Coralia Matea a ajuns, totuşi, ca după terminarea facultății să lucreze în presă.

Cosmin Jitariuc

Prin adrenalina transmisiunilor în direct din zone de conflict, reportaje și documentare, coordonarea jurnalelor de știri sau moderarea emisiunilor de actualitate, Cosmin a ales televiziunea cu tot ce înseamnă ea: împliniri, dezamăgiri, bucurii, tristeți, echipă și iarăși împliniri.

Dan Păvăloiu

Dan Mihai Pavaloiu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti clujeni de televiziune. Absolvent al Facultăţii de Constructii de la Politehnica din Cluj-Napoca, a ajuns la TVR Cluj în urmă cu 20 de ani.

Dan Trofin

Din 1993, la TVR Iaşi lucrează ca redactor-prezentator de ştiri, apoi realizator şi acum ca jurnalist senior.

Diana Bogea

Pentru jurnalistul din mine, meseria se confundă cu TVR Timişoara, care mi-a fost loc de muncă şi şcoală de televiziune deopotrivă. De aproape 15 ani călătoresc pe “Drumuri aproape”, iar când nu mă aflu pe teren, preiau rolul de producător pentru diverse emisiuni realizate de TVR Timişoara.

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Emilia Nicolaescu

Sâmbăta, de la ora 12:30, la TVR3, Emilia Nicolaescu ne aduce noi poveşti adevărate despre "Locuri, oameni şi comori".

Feketelaki Tibor

Jurnalist tv - Compartiment Minorități TVR Cluj. În calitate de redactor-prezentator participă la realizarea emisiunii Erdélyi Figyelő (Observator Transilvan), care este difuzată de luni până sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00. Scopul emisiunii este de a oferi o acoperire jurnalistică de calitate pentru evenimentele comunităţii maghiare din Transilvania.

Felicia Stoian

Prezintă „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste”, edițiile realizate la TVR Timișoara.

Florin Mihoc

Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

Grigore Leşe

Din 2006, Leşe realizează emisiuni la Televiziunea Română, pentru care primește numeroase premii și nominalizări, printre acestea numărându-se şi Marele Premiu al APTR în 2007.

Ionela Gogoț

La TVR Timișoara, restitui istoria trăită și povestită prin expresia reportajului și a filmului documentar.

Izabella Veibel

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Izabella Veibel are o experiență internațională în presa din Germania (Berlin și Braunschweig), Cehia (Praga), Ungaria (Pécs). Și-a început activitatea la Studioul Teritorial TVR Cluj în 2013.

Laura Dincă

Prezintă emisiunea "Cântec și poveste", edițiile de miercuri de la TVR Craiova.

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

Lavinia Dandoci

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Sub deviza “Cunoaște-mă înainte să mă judeci!”, Lavinia Dandoci prezintă imaginea comunitații de romi prin prisma TVR.​

Liana Goța

Compozitor și realizator TVR. Din 2011 până în prezent semnează emisiunile de educaţie muzicală şi religioasă "Cap de Afiş" şi "Spirit şi Credinţă".

Loredana Corchiș

Prezintă Telejurnal regional, de luni până vineri, de la ora 17:00, la TVR Cluj și la TVR 3.

Mădălina Vlăsceanu

Prezintă Telejurnal regional, de luni până vineri, de la ora 17:00, la TVR Cluj și la TVR 3.

Marga Andreescu

A început să lucreze la TVR Iaşi în 1998 în redacţia de ştiri, iar zece ani mai târziu realiza emisiunea de actualitate şi reportaj Hai la Primărie.

MARIA CINAR-JIGA

Jurnalist TV senior, TVR Cluj. Interesată de teme precum diversitatea etnică şi culturală, etnografie şi antropologie vizuală, jurnalista Maria Cinar-Jiga şi-a legat numele la TVR Cluj de promovarea vieţii diverselor comunităţi etnice din Transilvania.

Maria Florea

După 20 de ani de jurnalism a învăţat că responsabilitatea este primul criteriu care face diferenţa între un reporter bun şi restul lumii.

Mihai Ovidiu Enea

"Ca să faci bine, fă ce-ți place!"

Mirela Giodea

Mirela Giodea prezintă emisiunea „Cu cărțile pe față”.

Oana Danciu

Oana Danciu prezintă "Telejurnal Regional".

Orban Katalin

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Orbán Katalin este redactor-prezentator la TVR Cluj, emisiunea în limba maghiară.

Ovidiu Damian

Este specializat în media și psihologie iar din anul 2014 este realizatorul emisiunii "Fără prejudecăți", prima producție media din Europa pentru care lucrează reporteri cu dizabilități.

Pakai Eniko

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Participă la realizarea și prezentarea tuturor emisiunilor în limba maghiară transmise în direct la TVR Cluj.

Robert Ungureanu

Robert Ungureanu prezintă "Telejurnal Regional".

Roxana Costaș

Pe 20 noiembrie 2007 Roxana Bratec împlinea 21 de ani şi păşea pentru prima dată pe poarta TVR Iaşi. Şi a rămas aici.

Sebesi Karen Attila

Karen a realizat şi realizează în continuare emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3 -„Gustă Transilvania", „Spaţiul deciziilor", "Proiect România", „ Regiunea în obiectiv”, "Dialoguri cu Andrei Marga".

Sergiu Ciocoiu

Are 14 ani de experienţă în televiziune şi se poate lăuda cu premiul pentru cea mai bună anchetă la Simfest 2010.

Simona Mușuroi

Simona Mușuroi prezintă emisiunea "Regiunea în obiectiv".

Spitzer Judit

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Este unul dintre redactorii-prezentatori de bază ai echipei de la Compartimentul Minorităţi implicat în realizarea principalei emisiuni de actualitate în limba maghiară, “Observator transilvan”.

Tania Stavilă-Ţunaş

Prezintă Cult@rt la TVR 3, edițiile realizate de TVR Timișoara.

Tiberius Mușuroi

Tiberius Mușuroi prezintă "Telejurnal Regional".

Vasile Hotea-Fernezan

Face parte din echipa TVR Cluj din 2000. Lucrează ca reporter ştiri, producător matinal ”Regional Cafe Transilvania” şi colaborează la emisiunile „Cooltura” şi „Cult@rt”. Din 2014 este realizator şi gazdă a programului "Transilvania Culturală", una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale.

Veronica Mihoc

De peste 10 ani, Veronica Mihoc vă face poftă cu emisiunea „Sarea în bucate"– cel mai longeviv cooking show din România.

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...