loader
Foto

Raliul Moldovei Bacău 2018

Pentru al şaselea an consecutiv, TVR Iaşi transmite, în direct, pe canalul regional şi pe TVR 3, cea mai importantă competiţie automobilistică a verii, în România.

 

Lucian Lucescu
Steliana Orăşanu

Întrecerea este etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, dar face parte şi din circuitul Balkan Rally Trophy şi European Rally Trophy, astfel încât, la start, se vor alinia şi echipaje din străinătate.

Maratonul transmisiunilor începe vineri, 15 iunie, cu o ediţie specială a emisiunii Regiunea în obiectiv realizată de la Oneşti, localitate în care, în aceeaşi zi, de la ora 18.00, începe Proba SuperSpecială, în direct la TVR Iaşi şi TVR 3, până la ora 19.30.

În a doua zi a competiţiei, carava se mută în jurul municipiului Moineşti, unde va avea loc festivitatea de premiere. Pe podium vor urca echipajele cu cele mai bune rezultate, pa care telespectatorii TVR le vor afla în direct cu prilejul transmisiunilor de pe Proba Specială Vermeşti, în intervalul 14.00-15.30, şi Power Stage Vermeşti, de la ora 16.30.

Cele patru transmisiuni în direct vor putea fi urmărite şi online pe pagina de Facebook a  TVR Iaşi!

9:00 Spirit şi credinţă

*Studioul teritorial Iasi

* Producator Sergiu Ciocoiu

9:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3