loader
Foto

Galerie foto

Raluca Ştirbăţ

Joi, 9 ianuarie, aţi putut urmări înregistrarea programului susţinut de Raluca Ştirbăţ în toamna anului 2013 la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere, care a avut loc la Iaşi.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

UPDATE: Ediţia de joi 9 ianuarie a emisiunii Cap de afiş este disponibilă online pe TVR+

Va fi difuzată înregistrarea programului susţinut de Raluca Ştirbăţ în toamna anului 2013 la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere, care a avut loc la Iaşi. Cu acel prilej, Raluca Ştirbăţ a interpretat Concertul nr. 3 în do minor pentru pian şi orchestră de Ludwig van Beethoven. Ansamblul simfonic al filarmonicii "Moldova" din Iaşi a fost dirijat de Cristian Oroşanu, alt reprezentat de seamă al tinerei generaţii de muzicieni români.

Pentru insomniaci, pentru cei care vor sa înceapă o nouă zi foarte devreme, cu muzică clasică într-o versiune de referinţă, emisiunea se va retransmite mâine, vineri 10 ianuarie, tot pe TVR 3, la ora 6:00.

8:30 Biruitorii

(redifuzare)*Studioul teritorial Tg.Mureş

* Părintele arhimandrit Ioan Iovan, partea I

Producători Lacrima Balint, Coralia Matea

9:00 Spirit şi credinţă

*Studioul teritorial Iasi

* Producator Sergiu Ciocoiu

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3