loader
Foto

Galerie foto

Recital Joyce DiDonato şi David Yobel, la TVR 3

Mezzosoprana Joyce DiDonato și pianistul David Zobel au susținut un impresionant recital pe scena Festivalului Internațional ”George Enescu” 2019, pe care TVR 3 l-a difuzat pe 8 martie, de la ora 23:00.

 

În programul acestui recital veţi regăsi: Haydn "Arianna a Naxos", Mozart "Voi che sapete" şi "Deh Vieni non tardar" din "Le nozze di Figaro", Bellini "Dopo l'oscuro nembo" din "Adelson e Salvini", Pablo Luna "De España Vengo", Rossini "Assisa a pie d'un salice" din "Otello", Berlioz "Le Roi de Thule" şi "L'amour ardente flamme" din "La damnation de Faust", Hahn "Sopra l'acqua indormenzada","La barcheta"," L'avertimento", "Che pecà!"şi "La primavera" din ciclul "Venezia".

Joyce DiDonato este o mezzosoprană de coloratură clasică, cu o voce remarcabilă, aflată în topurile internaţionale ale momentului şi invitată constant pe marile scene din întreaga lume. Este câștigătoare a Premiului Olivier în 2018, pentru Realizări Remarcabile în Operă şi câștigătoare a mai multor premii Grammy.

(w882)

David Zobel se bucură de o carieră de succes ca pianist colaborator şi acompaniator de operă, atât în Franţa, cât şi în străinătate. El este şi coach de operă, colaborând cu Théâtre du Châtelet în Paris, Opera de Stat din Viena, Het Muziektheater din Amsterdam, Opera Naţională şi Festivalul orchestrelor Radio din Montpellier, Festivalul din Aix en Provence şi Stanislawski Theatre. A lucrat cu mulţi dirijori remarcabili, printre care Christoph von Dohnányi, Christoph Eschenbach, Sir John Eliot Gardiner, Lawrence Foster, Alain Altinoglu, Antonino Fogliani şi Marc Minkowski.

Foto: https://www.festivalenescu.ro/

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3