loader
Foto

Recomandări TVR 3: concert Pro Musica şi Gala Ti Amo 2015

De Rusalii, programul TVR 3 este unul bogat în concerte: Neil Cowley Trio, Pro Musica, Gala Ti Amo, Trupa Verde şi Young Famous.

 

Cap de Afiş
Transilvania la zi

Duminică, 31 mai, de la ora 20:00, Studioul teritorial Timişoara ne propune un concert de jazz susţinut de Neil Cowley Trio. Neil Cowley este UK Jazz Artist of the Year (2013), BBC Jazz Award pentru cel mai bun album (Displaced), muzician rezident Derry-Londonderry, UK City of Culture 2013.

Duminică şi luni, începând cu ora 22:00, suntem invitaţi la un concert-eveniment Pro Musica, una din trupele de legendă ale Timişoarei, care a revenit pe scenă după nu mai puţin de 21 de ani. Concertul, format din două părți, a fost susţinut de Ilie Stepan şi colegii săi de trupă în toamna anului 2014, la Filarmonica Banatul din Timişoara. Prima parte a evenimentului a cuprins acorduri de folk, melodiile cântate fiind cele compuse de Pro Musica în urmă cu 40 de ani. A doua parte a concertului a fost marcată de acorduri din perioada rock a trupei şi de câteva cover-uri, care au făcut deliciul publicului.

Studioul teritorial Cluj ne-a pregătit pentru luni, 1 iunie, ora 13:00, o ediţie specială a emisiunii Cap de afiş, care va cuprinde un concert extraordinar Simfonia verde - un experiment muzical unic în România. Formaţia de muzică pop/electronică Trupa Verde a întâlnit orchestra Young Famous a dirijorului Vlad Agachi. Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ziua de 1 iunie continuă la TVR 3 cu Gala Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii Ti amo 2015, începând cu ora 15:00.

Luni seară, de la ora 19:00 avem parte de o ediţie specială Transilvania la zi, dedicată TIFF 2015 şi moderată, de la Cluj, de Cătălin Ştefănescu şi Ovidiu Damian.  Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3